Ga direct naar de content
Gemeente Heemstede

Contractbeheerder Informatievoorziening

Solliciteer uiterlijk woensdag 3 juli
Overveen 24 uur 2.666 - 3.784

Wil jij aan de slag met contractbeheer voor twee gemeenten? En doe je dat het liefst in een hecht team met ervaren collega’s? Ook starters die het leuk vinden om te leren nodigen wij uit om te solliciteren!

Wat ga je doen als Contractbeheerder Informatievoorziening?

Als contractbeheerder verzamel je informatie die in contracten komt te staan. Je zorgt ervoor dat alles wat in contracten is vastgelegd toegankelijk blijft voor de betrokkenen, je administreert alle contractgegevens en assisteert de contractmanager waar nodig. Verder bestaan je werkzaamheden uit:

 • Bewaken en beheren overeenkomsten en opstellen en beheren leveranciersdossiers.
 • Ondersteunen bij aanbestedingsprocedures en administratie, registreren, checks op compleetheid van contracten etc.
 • Verzorgen en begeleiden van de nodige financiële administratie, waaronder factuurafhandeling.
 • Controleren van verwerkingsovereenkomsten en het bijhouden daarvan in het verwerkingsregister.
 • Ondersteunen van de ICT inkoper en de Senior contractbeheerder bij de ontwikkeling van het operationele inkoopproces, inkoopbeleid, contract- en leveranciersbeheer en de inkoopinfrastructuur.
 • Communiceren over de afsluiting, aanpassingen en werking van contracten.
 • Opstellen van (management)rapportages over inkoopprestaties, waaronder contract compliance en leveranciers prestaties.

Hoe ziet het team eruit?

Je bent onderdeel van het team Servicemanagement en Functioneel beheer (S&F), dat bestaat uit 17 collega’s. Team S&F is onderdeel van de afdeling Informatie Voorziening (IV) met in totaal 32 medewerkers. De afdeling Informatievoorziening (IV) zorgt ervoor dat mensen alle informatie krijgen die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren. Dit omvat onder andere informatiesystemen, ICT-technologie en gegevens (data).

Waarom werken bij Heemstede en Bloemendaal?

Heemstede staat al jaren in de top 5 van beste gemeenten om te wonen. Groen, historie, cultuur, winkels en de dynamiek van de grote stad op steenworp afstand: Heemstede heeft het allemaal! Samen met 200 collega’s werk je elke dag aan een fijne leefomgeving voor alle 27.000 inwoners. Als contractbeheerder werk je niet alleen voor gemeente Heemstede, maar ook voor gemeente Bloemendaal, wat je rol extra divers en uitdagend maakt.

De sfeer tussen collega’s is open, creatief en collegiaal, met korte communicatielijnen - je loopt zo bij de burgemeester naar binnen. Bij Heemstede en Bloemendaal waarderen we initiatief en persoonlijke groei, ondersteund door onze uitstekende studiefaciliteiten en een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar. Tijdens maandelijkse koffiemomenten en lunches krijg je de kans om collega’s van verschillende afdelingen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Daarnaast kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging voor leuke uitjes. Zo voel je je snel thuis bij ons!


Wat vragen wij?

 • Je beschikt over hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt kennis van in- en externe inkoop, aanbestedingsregelgeving, inkoopprocedures en contract- en leveranciersmanagement.
 • Je hebt goede schriftelijke vaardigheden
 • Je bent een verbinder die makkelijk contact legt binnen en buiten de organisatie;
 • Je bent accuraat, nieuwsgierig, analytisch en oplossingsgericht.

Beschik je nog niet over de juiste vaardigheden, maar vind je het wel leuk om het vak te leren? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wat bieden wij?

 • Een functie voor 24 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris van minimaal € 2.666,- en maximaal € 3.784,-  (schaal 7) op basis van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
 • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie;
 • Ruimte voor ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten;
 • Hybride werken met een ingerichte thuiswerkplek naast een flexwerkplek op het gemeentehuis en een thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag. De werktijden zijn flexibel.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Alex Torrado, Teamleider Functioneel Beheer (023-5485796).

Solliciteren?

Solliciteren kan tot en met woensdag 3 juli. Zodra we met een kandidaat overeenstemming hebben bereikt, sluiten we de vacature. Wacht dus niet lang met reageren. We kijken uit naar je reactie!

Locatie: Heemstede

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.heemstede.nl/privacy.


Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Alex Torrado van Gemeente Heemstede