Ontwikkeling

Ontwikkeling

Opleidingen en cursussen

Heb jij ambities? En wil jij je verder ontwikkelen? Heemstede is bereid om te investeren in jouw ontwikkeling. Wij betalen je vakgerichte opleidingen en cursussen en hebben een uitgebreide studiefaciliteitenregeling. Met regelmaat volgen onze medewerkers cursussen om zich bij te scholen in hun vakgebied.

Persoonlijke ontwikkeling (POP)

Als je vorm en sturing wil geven aan je eigen loopbaan, stellen we samen met jou een Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) op. Als je nog niet goed weet welke competenties je wilt ontwikkelen, kun je een loopbaanscan doen of een ontwikkelingsassessment.

Ontwikkeling on-the-job

Heemstede heeft veel ervaren medewerkers in dienst. Zij zijn graag bereid hun kennis en ervaring met je te delen om je (verder) wegwijs te maken in het vakgebied.

Management Development

Heemstede kent een management development-programma voor leidinggevenden. Het MD-programma omvat onder meer een collectief programma met workshops en studiedagen. Daarnaast is er een individueel programma dat maatwerk biedt. Het individueel programma bestaat bijvoorbeeld uit een assessment, coaching, managementopleiding.

Doorstroming

Maar liefst één op de vier vacatures bij ons wordt vervuld door een eigen medewerker die doorstroomt. We denken mee in studiefaciliteiten voor een functie of vakgebied binnen of buiten de gemeente.

Kortom, Heemstede denkt graag mee over jouw toekomst en biedt je kansen!