Stage bij gemeente Heemstede

Op zoek naar een stage bij de gemeente Heemstede?

Als je al een beetje rondgekeken hebt op onze site, weet je wat de gemeente te bieden heeft. De gemeente gaat over tal van onderwerpen: van paspoorten tot huwelijken, van verkeer tot milieu, van ICT tot wegenbouw en van communicatie tot HRM. Werkzaamheden variëren van het organiseren van bewonersavonden, juridisch advies geven, handhaving en techniek, werken in het groen, administratief werk, beleid maken, onderzoek doen of plannen ontwerpen voor het dorp.

We werken in een flexkantoor, vlakbij de winkelstraat de Binnenweg en in een gemeentelijke organisatie die het op het gebied van dienstverlening erg goed doet. Uit de benchmark “staat van de gemeente” is de gemeente Heemstede vorig jaar als beste gemeente op het gebied van dienstverlening naar voren gekomen. De medewerkers werken eraan om die positie te behouden. Wij vinden dat stagiair(e)s daar een bijdrage in kunnen vervullen.

Als stagiair help jij ons met je frisse blik scherp te houden waardoor onze organisatie continu waardevolle feedback krijgt. Wij proberen elk jaar een aantal stagiaires een stageplek te bieden. MBO'ers, HBO'ers en WO'ers voor zowel leer- als afstudeerstages zijn welkom.

De gemeente Heemstede laat studenten graag kennismaken met het veelzijdige werk van de gemeentelijke organisatie. Dit kan door een praktische stage bij één of meer van onze organisatie-onderdelen.

Je hebt na je studie een goede kans om aan de slag te komen. Als je goed functioneert, heb je meer kans om aan de slag te gaan bij de gemeente Heemstede waar je tijdens je studie hebt gewerkt. De gemeente kent jou en je kwaliteiten, daarnaast heb je werkervaring opgedaan, waar menig werkgever om zit te springen. Lang zonder werk zitten zal er niet bij zijn.

Heb je belangstelling voor een stage of wil je afstuderen bij de gemeente Heemstede? Je kunt dit hier aangeven. Geef duidelijk aan welke opleiding je doet, in welk studiejaar je zit, wat je zou willen leren en hoe lang de stage duurt. Dan kunnen wij kijken of jouw stagewens in onze organisatie is in te passen. Je hoort van ons!