Vacatureoverzicht

Vacatures

Werkvoorbereider Groen

36 uur/ schaal 8

Heb jij een groen hart? Vind je het leuk om met collega’s en inwoners

te zorgen voor een groene, verzorgde leefomgeving?

Wat ga je als werkvoorbereider Groen doen?
Als werkvoorbereider Groen houd je je bezig met het beheer van het groen en de bomen in onze gemeente. Je bereidt het werk voor, zodat de uitvoerende teams weten welke werkzaamheden zij kunnen gaan uitvoeren. Je maakt beplantingsplannen, werkomschrijvingen, bestekken, ramingen en tekeningen. Je beoordeelt kapaanvragen aan de hand van het gemeentelijke kapvergunningenbeleid. Daarnaast adviseer je inwoners over snoeiwerk en kapaanvragen en behandel je eventuele bezwaren.

Naast Groen richt je je ook op Spelen en Afvalinzameling. Wanneer speeltoestellen en/of speellocaties vernieuwd moeten worden, overleg jij met de omwonenden en maak je de schetsen. Daarna maak je een werkbeschrijving voor de uitvoerende teams. Wanneer er iets gewijzigd moet worden op het gebied van Afvalinzameling, bedenk jij wat waar moet komen en bereid jij dit voor. Je stemt jouw werkzaamheden af o.a. met de beleidsmedewerker Groen en Afval, de beleidsmedewerker Spelen en de uitvoerende teams. Daarnaast heb je veel contact met inwoners en bedrijven.

Kortom, een brede functie waarbij je niet alleen op het gemeentehuis werkt, maar ook naar buiten gaat. Mede dankzij jou kunnen onze inwoners genieten van hun (groene) omgeving!

Wie ben jij?
Je bent een klantvriendelijke en enthousiaste collega, die het leuk vindt om veel contact te hebben met collega’s, inwoners en bedrijven. Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig en voert je werkzaamheden nauwkeurig uit. Het is belangrijk dat je beschikt over:
• Mbo-opleiding op het gebied van Groen, werk- en denkniveau 4;
• Brede interesse in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, in het bijzonder groenbeheer;
• Enkele jaren relevante werkervaring;
• Bereidheid tot het volgen van cursussen.

Wie zijn wij?
De afdeling Voorbereiding Openbare Ruimte (VOR) bestaat uit een enthousiast team van tien collega’s. Het team werkt samen in een informele en prettige sfeer. De afdeling richt zich op de advisering, het opstellen van beleid en de voorbereiding van projecten op het gebied van aanleg en beheer van de Openbare Ruimte binnen de gemeente Heemstede. Het betreft de taakvelden wegen, verlichting, riolering, water, groen, spelen, afvalinzameling en verkeer.

Wat bieden wij?
• Salaris van maximaal € 3.376,- (schaal 8 o.b.v. 36 uur).
• Individueel Keuze Budget van 17% naast je salaris;
• Vitaliteitsbudget van € 175,- bruto per jaar;
• Korting op je ziektekostenverzekering;
• Een laptop en smartphone in bruikleen;
• Flexibele werktijden;
• Gratis parkeren bij het gemeentehuis.

Meer weten?
Neem dan contact op met Rob Burgmeijer, Afdelingshoofd VOR, via (023) 548 57 09.

Reageren?
Solliciteer via Direct solliciteren t.a.v. Rob Burgmeijer. We kijken uit naar je reactie!