Vacatureoverzicht

Vacatures

Tijdelijke klus: Medewerker Openbare Orde & Veiligheid

20 uur/ schaal 10

Ben jij iemand die veiligheid hoog in zijn/haar vaandel heeft staan en daar een belangrijke bijdrage aan wil leveren?

Wij zoeken tijdelijke ondersteuning voor onze afdeling Openbare Orde en Veiligheid (OOV) voor de duur van vier maanden, zodat we op korte termijn een aantal activiteiten kunnen afronden. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Wat ga je oppakken?
• Beleidsmatige, adviserende werkzaamheden en praktische uitvoering op het terrein van politie, brandweer, crisisbeheersing en andere openbare orde & veiligheidsvraagstukken. Onder andere het ontwikkelen van het BIBOB-beleid en Damocles-beleid. Het opstellen van Nota Integraal Veiligheidsbeleid en het opstellen van beleid bijtincidenten.
• Behandelen van brieven, meldingen en telefonisch oproepen van inwoners;
• Contacten leggen en onderhouden met buurt-/winkelverengingen en inwoners;
• Organiseren van (voorlichtings-) bijeenkomsten op het gebied van OO&V, en acties in kader van overheidsparticipaties (bewonersavonden en opzet wijkschouw);
• Uitvoeren van (gemeentelijke) taken op het gebied van Huiselijk Geweld, casusoverleg Veiligheidshuis;
• Opstellen van burgemeesters bestuursdwang-/noodbevoegdheden (indien aan de orde);
• En activiteiten op het gebied van fietsendiefstal; inbraakpreventie, ook in relatie tot WhatsApp groepen/Ogen en oren.

Wat bieden wij?
Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een indicatief salaris van maximaal € 4.225 bruto per maand (schaal 10 op basis van 36 uur per week). De functie is tijdelijk voor ongeveer vier maanden. Vanwege het tijdelijke karakter is deze functie zeer geschikt voor een freelancer/ZZP’er of verloning via een payroll-organisatie.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Lennard Kadiks, Afdelingshoofd Algemene en Juridische zaken. Zijn telefoonnummer is (023) 5485608.

Solliciteren?
Solliciteer uiterlijk 2 april 2019 t.a.v. Lennard Kadiks via Direct solliciteren.