Vacatureoverzicht

Vacatures

Medewerker uitkeringsadministratie

36 uur/ schaal 7

Ben jij een financieel en administratief talent? En heb je ervaring met administratie rondom de Jeugdwet en Wmo? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je als medewerker uitkeringsadministratie doen?
Als medewerker uitkeringsadministratie werk je zelfstandig op je vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor het betaalbaar stellen van uitkeringen en voorzieningen, het afhandelen van declaraties, het verzorgen van inhoudingen en wijzigingen in de hoogte van uitkeringen en het uitvoeren van herberekeningen. Je werkt hierbij met veel verschillende gegevens die je verwerkt en registreert. Daarnaast voer je de administratie uit voor de Wmo en Jeugdwet. Je zorgt ervoor dat zorginstellingen en personen tijdig hun zorg betaald krijgen. Verder informeer en adviseer je naaste collega’s van de afdeling Sociale Zaken en heb je ook telefonisch klantcontact.

Bij de uitkeringsadministratie werk je samen in een informele en prettige sfeer met vijf collega’s. De administratie vormt een hecht team, dat vriendelijk, ondersteunend naar elkaar en naar de klanten is. Word jij onze nieuwe collega?

Waar beschik je over?
Je hebt een dienstverlenende instelling en goede contactuele eigenschappen. Je werkt nauwkeurig en kunt goed omgaan met deadlines. Je denkt in oplossingen, bent flexibel en zelfstandig. Je hebt cijfermatig inzicht hebt en bent vaardig in registreren, muteren en controleren. Daarnaast beschik je over:
• Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 op financieel/administratief gebied;
• Ervaring met financiële administratie en/of wet- en regelgeving (Participatiewet, Wmo, Jeugdwet).

Wat bieden wij?
• Een salaris van maximaal € 2.986,- bruto per maand (schaal 7 o.b.v. 36 uur per week), afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Het salaris wordt aangevuld met een Individueel KeuzeBudget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, uit laat betalen;
• Vitaliteitsbudget van € 175,- bruto per jaar;
• Een laptop en smartphone in bruikleen;
• Flexibele werktijden;
• Ruimte voor ontwikkeling en een organisatie breed opleidingsbudget;
• Gratis parkeren bij het gemeentehuis.

Hoe ziet de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken eruit?
De sociale diensten van de gemeenten Bloemendaal en Heemstede werken samen in de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken (IASZ). Met 35 collega’s bieden we hulp aan inwoners op het gebied van werk en inkomen, de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en jeugdzorg. De standplaats is het gemeentehuis in Heemstede.

Waarom werken bij de gemeente Heemstede?
Vanwege de kleinschaligheid van onze afdeling zijn de lijnen kort en heb je direct contact met alle collega’s en het management. Je hebt een breed takenpakket en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast zorgen de continue ontwikkelingen binnen het sociaal domein voor afwisseling en uitdaging. Je zult je bij ons niet vervelen!

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Katrien van Otterdijk, coördinator bureau administratie Sociale Zaken. Zij is telefonisch bereikbaar op (023) 5485 655.

Reageren?
Solliciteer uiterlijk zondag 12 mei via Direct solliciteren t.a.v. Katrien van Otterdijk. Wij kijken uit naar je reactie!

 

Locatie: Heemstede