Vacatureoverzicht

Vacatures

Functioneel beheerder Mozard

32 uur/ schaal 9

Ben jij een applicatiebeheerder die oog heeft voor het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen? En is zaakgericht werken voor jou een passie? Dan is dit dé baan voor jou!

Wat ga je als functioneel beheerder doen?
Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het oplossen van vraagstukken bij de gemeente waar veranderingen aan de orde van de dag zijn. De gemeente zit midden in de omslag naar zaakgericht werken. Dat is een proces georiënteerde manier van werken, gericht op het realiseren van een resultaat. In tegenstelling tot een document gerichte manier van werken.

Je duikt in processen, informatiestromen en gebruikersvragen om de dienstverlening binnen de gemeente te optimaliseren. De processen vertaal je naar en richt je in, in het zaakgericht systeem Mozard. Je ontwerpt en beheert meerdere complexe bedrijfsprocessen. Inventariseren, evalueren, prioriteren en ten uitvoer brengen van wijzigingen hoort daarbij. Je ondersteunt de gebruikers en verzorgt opleidingen in het zaakgericht werken, zodat de gebruikers optimaal hun werkproces kunnen uitvoeren. Daarnaast beheer je de applicatie, los je verstoringen op, en overzie je de applicatie met al zijn koppelingen. Je bent de gesprekspartner als er technische wijzigingen moeten worden uitgevoerd. Verder draai je mee in projecten.

Hoe ziet het team Informatisering eruit?
Het team Informatisering ondersteunt de organisatie bij de uitvoering van de bedrijfsprocessen. In totaal bestaat het team uit ongeveer 20 fte. Het team Informatisering heeft diverse aandachtsgebieden. Naast Mozard zijn dit Documentaire informatisering en archief, projecten en architectuur, GEO informatie- en applicatiebeheer en informatiebeveiliging. Er zijn twee functioneel beheerders Mozard. Daarnaast wordt de kennis aangevuld door externe medewerkers. Je hebt veel contact met de andere medewerkers van Informatisering.

Wat vragen wij?
• Hbo werk- en denkniveau;
• Nieuwsgierig en analytisch aangelegd;
• Zelfstandig en flexibel;
• Communicatief vaardig;
• Ervaring met het analyseren van processen is een pré;
• Ervaring met zaakgericht werken is een pré;
• Ervaring met functioneel beheer en/of zaak systemen en/of Mozard is een pré;
• Ervaring met of kennis van databases is een pré;
• Je bent klant- en servicegericht en kunt goed inspelen op veranderingen;
• Je bent een teamspeler.

Wij nodigen starters in het vakgebied ook uit om te solliciteren
We verwachten dan wel een goede digitale basis, je moet vaardig zijn met allerlei applicaties, en je snel een nieuwe applicaties eigen kunnen maken. Je wilt een nieuw vak leren, en je hier in korte tijd in ontwikkelen. Als je solliciteert, verwachten we dat je je een beeld vormt van zaakgericht werken. Interesse in het analyseren en ondersteunen van bedrijfsprocessen is een vereiste. Dit moet blijken uit je sollicitatie. Een technische achtergrond of opleiding is een goede basis om te solliciteren.

Wat bieden wij?
Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 3.805,-- bruto per maand (functieschaal 9). Het salaris wordt aangevuld met een Individueel KeuzeBudget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, uit laat betalen. Daarnaast heb je een vitaliteistbudget tot je beschikking van €175,-- bruto per jaar. We investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden verder een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. flexibele werktijden, een smartphone en een laptop. Je werkt vanuit een modern flexkantoor waar je gratis kunt parkeren.

We werken samen met de gemeente Bloemendaal
De gemeenten Heemstede en Bloemendaal werken ambtelijk samen. Sommige teams zijn samengevoegd en andere teams werken op een andere manier samen. Het team informatisering is een samengevoegde afdeling. Ook al kom je in dienst bij de gemeente Bloemendaal, je werkt dus voor beide gemeenten en op beide locaties. Dit maakt het werkveld uitgebreider en uitdagender. Als organisaties hebben we een hoog ambitieniveau. We richten ons op excellente dienstverlening en ook participatie met inwoners en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We ontwikkelen ons voortdurend en gaan toekomstige uitdagingen aan met kennis, vernieuwing en samenwerking. De werksfeer is informeel en prettig, humor draagt daar zeker aan bij.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Nanda Stalpers, teamleider informatisering. Haar telefoonnummer is (023) 522 55 92.

Solliciteren?
Stuur uiterlijk zondag 11 augustus via Direct solliciteren. We kijken uit naar jouw reactie!

 

Locatie: Heemstede