Vacatureoverzicht

Vacatures

Beleidsmedewerker/projectleider ruimtelijke ordening

32 uur/ schaal 11

Heb jij lef en een goede dosis nieuwsgierigheid?

Léonie: "Mijn werk is erg afwisselend! Voor de transformatie van een bedrijventerrein naar woningbouw zorg ik dat er een integraal advies ligt. Een architect belt met een vraag over een bestemmingsplan. De gemeentesecretaris nodigt de afdeling uit op de koffie en vraagt ons om mee te denken over organisatieontwikkelingen. We lunchen in ons eet-werk-café. ’s Middags spreekt de wethouder mij aan, omdat ze een aanpassing wil in een voorstel voor het college. Daarna heb ik overleg met een collega van gemeente Bloemendaal. Als programmamanagers van de omgevingswet werken wij veel samen. De samenwerking met Bloemendaal maakt mijn werk extra uitdagend!”

Jij bent de spin in het web bij de invoering van de Omgevingswet
Op dit moment zijn we bezig met het maken van een omgevingsvisie en een omgevingsplan. We kijken hoe we onze dienstverlening beter in kunnen richten en we vereenvoudigen onze regels. Om te kijken hoe we dit moeten doen, voeren we pilots uit. Jij bent de trekker van dit grote project.

En je doet nog veel meer!
Daarnaast houd je je bezig met uiteenlopende onderwerpen in de fysieke leefomgeving. Je werkt integraal aan vraagstukken vanuit de samenleving. Vooral vanuit de ruimtelijke ordening, maar je hebt ook talent om andere opgaves op te pakken. Binnen jouw projecten werk je nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen en externe partijen (zoals Omgevingsdienst IJmond en de Veiligheidsregio). Een voorbeeld van één van onze mooie projecten is: https://gemeenteraad.heemstede.nl/fileadmin/RIS/bijlagen/ba422da4-eaa6-47f1-9cfe-af5698717227.pdf

Hoe ziet het team Ruimtelijk Beleid eruit?
Ons team bestaat uit 9 personen, aangevuld met 2 mensen van de Omgevingsdienst IJmond. Wij zijn een team dat volop in ontwikkeling is. Wij werken zelf-organiserend en we hebben allemaal een eigen rol. Onze missie is te zorgen voor een prettige leefomgeving voor alle Heemstedenaren. Dit doen we met creativiteit en lef, samen met collega’s, inwoners en bestuur.

Wat zoeken we in jou?
Wij zoeken vooral iemand met lef, humor en initiatief, die zich positief laat leiden door zijn/haar nieuwsgierigheid. Creatief. Ervaring met het leiden van (complexe) projecten. Natuurlijk heb je een relevante opleiding en/of ervaring. We zoeken iemand op hbo of vergelijkbaar niveau. Je draagt bij aan de organisatie en ontwikkeling van ons team. Het is belangrijk dat je jouw verhaal duidelijk over kunt brengen, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?
• Een salaris van maximaal €4.859,-- bruto per maand (schaal 11 o.b.v. 36 uur per week), afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Het salaris wordt aangevuld met een Individueel KeuzeBudget van 17%, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kiest elke maand welk deel je van dit budget laat uitbetalen;
• Aandacht voor jouw ontwikkeling en uitstekende studiefaciliteiten;
• Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. flexibele werktijden en een smartphone;
• Je werkt vanuit een modern flexkantoor, waar je gratis kunt parkeren.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Ronald van der Aar (023) 548 57 66 of Gerard Klaassen (023) 548 57 65.

Solliciteren?
Solliciteer uiterlijk zondag 22 september via Direct solliciteren t.a.v. het team Ruimtelijk Beleid. We kijken uit naar jouw originele reactie!

 

Heemstede