Vacatureoverzicht

Vacatures

Controller AO/IC

32-36 uur/ schaal 10

Ben jij analytisch sterk en wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de bedrijfsvoering van Gemeente Heemstede? Dan ben jij de controller die wij zoeken!

Wat ga je als Controller AO/IC doen?
Als Controller AO/IC geef je invulling aan de interne controlefunctie van de gemeente. Je levert een actieve bijdrage aan het opzetten en ontwikkelen van de AO/IC functie. Je stelt jaarlijks een intern gemeente breed controleplan op, gebaseerd op een risicoanalyse.
Daarnaast verricht je zelfstandig interne controlewerkzaamheden, zoals steekproeven, op diverse (financiële) processen. Je rapporteert onderzoeksuitkomsten en verbetervoorstellen aan het management. Ook verricht je werkzaamheden voor de jaarrekening en ben je het aanspreekpunt van de organisatie en de externe accountant op het gebied van AO/IC.

Hoe ziet de afdeling Financiën eruit?
Je wordt werkzaam binnen de afdeling Financiën. Deze afdeling bestaat uit financieel beleid en financiële administratie. De functie Controller AO/IC valt binnen het team financieel beleid, bestaande uit acht medewerkers. De afdeling Financiën is dynamisch en de communicatielijnen zijn kort. Jouw werkveld is de hele organisatie, daardoor ben je naast de afdeling Financiën ook veel in contact met andere afdelingen.

Wat vragen wij?
Als controller AO/IC ben je een verbindende adviseur die op verschillende niveaus helder en duidelijk communiceert en adviseert. Ook houd je de ontwikkelingen in het vakgebied actief bij en ga je oplossingsgericht te werk. Daarnaast beschik je over:
• Hbo-werk- en –denkniveau, met bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van bedrijfseconomie of in financiële richting;
• Actuele kennis in het vakgebied;
• Een analytische en gestructureerde werkhouding.

Wat bieden wij?
• Een salaris van maximaal € 4.362,-- bruto per maand (functieschaal 10), afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Het salaris wordt aangevuld met een Individueel KeuzeBudget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, uit laat betalen;
• Tegemoetkoming in de ziektekosten van €168,- bruto per jaar;
• De mogelijkheid om parttime te werken.
• Laptop en smartphone in bruikleen;
• Flexibele werktijden,
• Ruimte voor ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten.

Meer weten?
Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Leny Zwaan, Controller, op (023)-5485611 of via L.Zwaan@remove-thiss.heemstede.nl.

Solliciteren?
Solliciteer uiterlijk zondag 10 november via Direct solliciteren t.a.v. Leny Zwaan. We kijken uit naar jouw reactie!