Vacatureoverzicht

Vacatures

Verkeerskundige

36 uur/ schaal 10

Ben jij op zoek naar een brede en zelfstandige functie waarin alle facetten van verkeerstechniek aanwezig zijn? Zoals het opstellen van verkeerscirculatieplannen, de projectleiding bij herinrichtingsprojecten en het adviseren over verkeerstechniek.

Op deze vacature kun je niet meer reageren. De vacature is vervuld.
De gemeente Heemstede heeft in het voorjaar 2016 deze vacature van alle wervingssites verwijderd die door de gemeente Heemstede gebruikt zijn voor de werving.

De gemeente Heemstede toont deze vacature alleen nog in het overzicht van al vervulde vacatures. De gemeente Heemstede is niet verantwoordelijk voor publicatie van deze vacature op internet door andere vacaturesites.

Als verkeerskundige bij de gemeente Heemstede werk je in een verstedelijkt gebied gelegen tussen Haarlem en Haarlemmermeer. Een gebied dat - vooral op mooie dagen – ook nog eens te maken heeft met veel strandverkeer van en naar Zandvoort. Kortom, een gemeente waarin veel uitdaging schuilt voor een verkeerskundige. 

De functie is zeer geschikt voor een starter.

Wat zijn je taken?

  • Als projectleider bij verkeersprojecten bewaak je de volgende projectonderdelen: de voortgang, de communicatie richting bestuur en burgers, de financiën en de advisering richting directie en college.
  • Je stelt verkeerskundige plannen op. Je bereidt de herinrichting voor van wegen, kruispunten en wijken. Tijdens inspraakbijeenkomsten en commissievergaderingen leg je deze plannen uit. Verder bereidt je de verkeersomleidingen voor en je onderzoekt de mogelijkheden voor subsidies en vraagt deze aan.
  • Het ontwerpen, aanbesteden en beheren van verkeersregelinstallaties (VRI’s).
  • Het behandelen van ingekomen brieven en klachten.
  • In deze functie heb je veel overleg o.a. met burgers, projectontwikkelaars, Prorail, Connexxion, VRK (hulpdiensten), overheden, politie, ingenieursbureaus en bedrijven.

Wie zijn je naaste collega’s?

Bij de afdeling Voorbereiding werk je samen in een informele en prettige sfeer met acht collega’s. De afdeling richt zich de voorbereiding van projecten in de openbare ruimte (civiel én groen). Je werkt dan ook samen met civieltechnici, groentechnici, ontwerper openbare ruimte en tekenaars. Verder werk je nauw samen met de senior verkeerskundige van de afdeling Ruimtelijk Beleid. Deze medewerker richt zich op de beleidsmatige en regionale verkeerstaken. Als Verkeerskundige vervul jij de civieltechnisch voorbereidende zaken.

Waar beschik je over??

  • een afgeronde relevante HBO-opleiding (b.v. HBO verkeerskunde/verkeerstechniek)
  • het vermogen om zelfstandig projecten te trekken
  • flexibiliteit en creativiteit
  • klantgerichtheid
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Wat hebben wij te bieden?

Voor deze zelfstandige en afwisselende functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.105,- bruto per maand (schaal 10).

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Bob Jansen, hoofd Voorbereiding Openbare Ruimte (023) 54 85 767.

Solliciteren?

Stuur een brief en CV t.a.v. Bob Jansen via de knop Direct Solliciteren (hieronder) tot en met 8 juni 2016. Als je wilt solliciteren na 8 juni, neem dan eerst contact op met Edwin Borst, P&O-adviseur, (023) 54 85 613.