Vacatureoverzicht

Vacatures

Servicemedewerker P&O

20 uur/ schaal 8

Op deze vacature hebben wij heel veel reacties gehad. De termijn om te reageren op deze vacature is verstreken. Je kunt niet meer reageren op deze vacature. Ook niet via www.heemstede.nl

 

 

Wil je een aandeel hebben in de ontwikkeling van het team P&O?

Houd jij van een werkdag die nooit hetzelfde is? Houd jij van aanpakken en veel taken tegelijkertijd? Reageer dan op onze vacature voor een Servicemedewerker P&O.

Wat houdt het werk in?

Als servicemedewerker van P&O ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening van P&O. Je bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers voor uiteenlopende servicevragen over personeelszaken en verstrekt informatie over regelingen en rechtspositie. Daarnaast ben je steun en toeverlaat van de personeelsadviseurs bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Bijvoorbeeld bij werving & selectie, denk aan het opstellen van wervingsteksten, ontwikkeling wervingsfilmpjes en media-advies. Je denkt mee bij de praktische vertaling van alles wat je ziet en hoort in je dienstverlening en naar de toepassing hiervan in personeelsinstrumenten.   
Je speelt een belangrijke rol bij de verdere ontwikkeling, harmonisering en inrichting van de (administratieve) werkprocessen. Daarnaast bied jij ook administratieve ondersteuning voor de afdeling P&O. Daarbij moet gedacht worden aan taken als de ziekteverzuimadministratie en signalering termijnen poortwachter, verlofadministratie, brieven opstellen bij mutaties (in- en uitdienst, ouderschapsverlof, jubilea etc.), introductiegesprekken met nieuwe medewerkers, administratieve ondersteuning en coördinatie bij werving- en selectieprocedures en het coördineren van interne trainingen. De inhoud van het werk en het functioneren als aanspreekpunt voor de personeelsadministratie vereist dat je vier of vijf ochtenden of middagen aanwezig bent per week.

Waar beschik je over?

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding op het gebied van HR. Deze opleidingseis is een harde eis. Verder heb je recente ervaring in een P&O ondersteunende functie. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn noodzakelijk. Je hebt kennis van personeelsinformatie- systemen zoals Youforce van RAET. Je werkt met meerdere digitale systemen en je beschikt dan ook over uitstekende digitale vaardigheden. Omdat het team en het werk in beweging is zoeken we iemand die het die het overzicht kan bewaren en prioriteiten kan stellen.  Je realiseert je dat je deel bent van een groter geheel en stemt je werk en gedrag daarop af. Je werkt vertrouwelijk en integer met personeelsgegevens. Kennis van de CAR-UWO (CAO-gemeenten) is een pre.

Waar kom je te werken?

Het team P&O bestaat uit twaalf collega’s uit de gemeente Bloemendaal en de gemeente Heemstede. Deze collega’s houden zich bezig met het geven van advies, salaris- en personeelsadministratie voor de gemeenten Bloemendaal en Heemstede. Het team is volop in ontwikkeling. Zo wordt er gewerkt aan het harmoniseren van werkprocessen, innovatie in de dienstverlening (e-hrm/individueel keuzebudget) en het gezamenlijk ondersteunen van beide gemeenten. Je voert je werkzaamheden daarom uit op de locaties van zowel het gemeentehuis van Bloemendaal als Heemstede.

Wat bieden wij?

Voor deze afwisselende en uitdagende functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 1.822,22 bruto per maand (schaal 8 o.b.v. 20 uur per week). De functie wordt nog beschreven en gewaardeerd. Je werkzaamheden worden verdeeld over tenminste vier werkdagen. In de functie van servicemedewerker P&O werk je voor de gemeenten Bloemendaal en Heemstede. De servicemedewerker P&O treedt in dienst bij de gemeente Heemstede.

Meer weten?

Neem dan contact op met Pim van Wonderen, hoofd Personeel, Organisatie & Ondersteuning (023) 54 85 615 of met Edwin Borst, P&O-adviseur (023) 54 85 613.

Reageren?

Stuur via Direct Solliciteren (zie hieronder) je brief en CV t.a.v. Pim van Wonderen uiterlijk tot en met 30 november.

Een eerste ronde sollicitatiegesprekken is gepland op maandag 12 december. De tweede ronde gesprekken vindt plaats op maandag 19 december.