Vacatureoverzicht

Vacatures

Controller Sociaal Domein

36 uur/ schaal 11

Werk jij graag in een organisatie met korte lijnen?

Wat houdt het werk in?

Je bent als controller verantwoordelijk voor de financiële verantwoording van de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken (IASZ). Daarnaast zorg je ervoor dat de IASZ ‘in control’ is. Je zorgt ervoor dat de administratieve organisatie en de interne controle naar behoren werkt. Jij bent verantwoordelijk voor de nakoming van de afspraken met betrekking tot de planning en control cyclus.  Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor diverse tussentijdse rapportages. In de rapportages informeer je de leiding over de bedrijfsvoering IASZ. Je hebt de regie zodat een tijdige financiële verantwoording van het Sociaal Domein mogelijk is. Daarnaast heb je een verbindende rol, in overleg neem jij het belang van diverse partijen mee. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor de leiding en medewerkers bedrijfsvoering van IASZ. Daarnaast ben je veel bezig met de vraag: ‘moet het anders en kan het beter’. Jouw kritische analyse wordt op prijs gesteld.

Waar beschik je over?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding op bedrijfseconomisch gebied aangevuld met een opleiding op het gebied van controlling. Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met het Sociaal Domein. Je bent analytisch en communicatief zeer sterk. Je hebt oog voor het geheel. Je werkt zelfstandig, maar bent ook gericht op samenwerking en je beschikt over een sturend vermogen. Daarnaast ben je altijd op zoek naar de juiste oplossing.

Waar kom je te werken?

Je werkt bij de Intergemeentelijke Afdeling Sociale Zaken (IASZ) van de gemeente Heemstede. De afdeling is een samenwerkingsverband van de gemeenten Bloemendaal, Haarlemmerliede en  Spaarnwoude en Heemstede. De afdeling  is verantwoordelijk voor de bijstandsverlening en de uitvoering van de backoffice taken van de Wmo en Jeugdwet. Er wordt binnen de afdeling veel samengewerkt, de collega’s zijn betrokken en streven altijd naar de beste oplossing.

Wat hebben wij te bieden?

Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.740,- bruto per maand (schaal 11 bij een 36-urige werkweek).

Meer weten?

Neem dan contact op met Marc van der Zalm, afdelingshoofd IASZ, tel. 023-5485720.

Reageren?

Stuur via Direct Solliciteren (zie hieronder) je brief en CV t.a.v. Marc van der Zalm.