Vacatureoverzicht

Vacatures

Senior beleidsmedewerker Financiën

36 uur/ schaal 10a

Wat zijn je taken?

Je ontwikkelt, adviseert gevraagd en ongevraagd het management en het bestuur op het gebied van financieel- en bedrijfseconomisch beleid en control. Je kijkt hierbij naar organisatorische- en landelijke ontwikkelingen en vertaalt deze naar de gevolgen voor de gemeente. Je levert een bijdrage aan de totstandkoming en doorontwikkeling van de financiële planning en control cyclus (programmabegroting, voor- en najaarsnota en de jaarstukken). Je bent betrokken bij de bestuurlijke besluitvorming en hiervoor schrijf je heldere en bondige B&W- en raadsvoorstellen. Daarnaast toets je B&W-stukken en doe je verbetervoorstellen. 

Wie zijn je naaste collega’s?

Bij de afdeling financiën werk je samen in een dienstverlenend, informeel en collegiaal hecht team. Het team bestaat uit een afdelingshoofd,  beleidsmedewerkers financiën en medewerkers financiële administratie.

Hou jij van een open sfeer en korte lijnen?

In ons moderne flexkantoor zijn we gewend aan korte lijnen in de contacten met collega’s van andere afdelingen, het Directieteam en de portefeuillehouder.

Waar beschik je over?

Je bent analytisch, creatief, proactief en leergierig. Bij alles wat je doet heb je een scherp oog voor de organisatie. Je hebt een afgeronde HBO opleiding op bedrijfseconomisch gebied. En je hebt  ervaring met de gemeentelijke financiën waar onder de planning en control cyclus. Verder kun je gemakkelijk en helder communiceren, zowel mondeling als op papier en je pakt zaken zelfstandig op. Samenwerken vind je heel belangrijk en je kunt schakelen tussen verschillende niveaus en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit. Voor informatie kijk je verder dan je eigen gemeentegrens. Je hebt een flexibele opstelling waarbij je denkt in oplossingen en kansen. En heel belangrijk, je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden.

Wat hebben wij te bieden?

Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.430,- bruto per maand (schaal 10a bij een 36-urige werkweek).

Meer informatie?

Neem dan contact op met Leny Zwaan, afdelingshoofd Financiën (023) 5485 611.

Solliciteren?

Stuur een brief en C.V. via Direct Solliciteren (hieronder) uiterlijk tot en met dinsdag 17 januari 2017 t.a.v. Leny Zwaan.