Vacatureoverzicht

Vacatures

Medewerker Publieksbalie

29 uur/ schaal 7

Voor de afdeling Dienstverlening zoeken wij een Medewerker Publieksbalie.

De gemeente Heemstede wil een uitstekende dienstverlening bieden aan inwoners, organisaties en bedrijven. Onze ‘klanten’ moeten zich welkom voelen en vriendelijk, deskundig en in begrijpelijke taal te woord worden gestaan. En natuurlijk de juiste producten en diensten geleverd krijgen. Niet alles kan altijd, maar belangrijk is dat onze medewerkers meedenken en proberen om samen tot een oplossing te komen. Dat lukt in de praktijk goed, want we scoren hoog binnen klanttevredenheidsonderzoeken. Een voortrekkersrol hierbij speelt de afdeling Dienstverlening. Onderdeel daarvan is de Publieksbalie die zich richt op het verstrekken van veelgevraagde informatie en producten van de gemeente.

Wat ga je doen?

Je verstrekt aan de balie veelgevraagde producten zoals reisdocumenten en rijbewijzen. Maar ook de aangifte van geboorten en het innemen van huwelijksverklaringen of verhuizingen behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast beantwoord je zowel telefonisch als aan de balie vragen van inwoners en organisaties. Door het stellen van de juiste vragen probeer je ze in één keer van dienst te zijn. Ook voer je administratieve werkzaamheden uit zoals het verwerken van verhuizingen, het opmaken van aktes of het afhandelen van online producten die via de website zijn aangevraagd. Een leuke en veelzijdige functie dus die je uitvoert binnen een professioneel team met betrokken, gezellige collega’s.

Wat bieden wij?

Voor deze functie geldt afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 2.913,- bruto per maand (o.b.v. maximum schaal 7 voor 36 uur per week). Het werkrooster wordt in onderling overleg opgesteld.

Wat vragen wij?

• Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en hebt een gastvrije, servicegerichte houding. Je denkt in oplossingen en haalt voldoening uit tevreden klanten.
• Natuurlijk ben je als visitekaartje van de gemeente representatief en welbespraakt.
• Je bent leergierig en weet je snel informatie eigen te maken zodat je direct kunt inspelen op vragen over actuele zaken in de gemeente.
• Je werkt in roosters en beseft dat je uiterst flexibel moet zijn om in teamverband samen te werken en elkaar te vervangen.
• Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een dynamische afdeling en staat open voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening.
• Je bent handig in het gebruik van de PC. Het opzoeken van informatie in kennisbanken en op het internet is voor jou geen probleem.
• Je hebt relevante werkervaring als baliemedewerker van een gemeentelijke publieksdienst of burgerzaken en je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van gemeentelijke dienstverlening (bijvoorbeeld de Basisopleiding Burgerzaken - BOBZ - of de Basisopleiding Publiekszaken - BOP).

Meer weten?

Bel met Melisa Brown, teamcoach Publieksbalie (023-5485816) of met Marcel Appels, hoofd Dienstverlening (023-5485718).

Interesse?

Klik op direct solliciteren en mail je gemotiveerde brief met CV (of een link naar je uitgebreide LinkedIn profiel). De reactietermijn loopt tot woensdag 7 juni.