Vacatureoverzicht

Vacatures

Projectmedewerker Stedelijk Water

36 uur/ schaal 9

Ben jij een enthousiaste teamspeler met een civieltechnische achtergrond? Wil jij ervaring opdoen met alle facetten van water gerelateerde projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Projectmedewerker Stedelijk Water speel je een belangrijke rol in de uitvoering van water gerelateerde projecten in de gemeente Heemstede. Je maakt alle facetten van de projecten mee; van bestek, tekening en advies tot contacten met bewoners/klachtenafhandeling. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit:
• Aanbestedings- en uitvoeringsgereed maken van water gerelateerde projecten (riool-, grond-, oppervlakte en hemelwater). Digitale (bestek)tekeningen, projectramingen, bestekbegrotingen, RAW-bestekken en werkomschrijvingen maken. De nota van inlichtingen opstellen.
• Overleg en correspondentie voeren over projecten met burgers, andere overheden en nuts-en kabelbedrijven.
• Adviseren van het bestuur;
• Rapporten en nota’s over civieltechnische onderwerpen opstellen;
• Inspectiegegevens beoordelen en asset management;
• Voorbereiden van klein preventief onderhoud van de riolering, gemalen en peilbuizen;
• Werken met GIS bestanden en beheerpakketten, onderhoudsplannen opstellen, analyses maken.

Hoe ziet de afdeling eruit?
De afdeling Voorbereiding Openbare Ruimte bestaat uit een multidisciplinair team van 9 generalisten op het gebied van groen, wegen en water. Je werkt in nauwe samenwerking met de Beleidsmedewerker/ projectleider water. Daarnaast werk je samen met collega’s van andere afdelingen.

Wat vragen wij?
Je beschikt over:
• Hbo/mbo+ - opleiding civiele techniek of technische wateropleiding;
• Relevante werkervaring is een pré;
• Brede inzetbaarheid op watertaken;
• Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
• Naast zelfstandig werken ook goed kunnen samenwerken, zowel intern als extern;
• Flexibiliteit.

Wat bieden wij?
Voor deze afwisselende functie bieden wij maximaal € 3.749,- bruto per maand (schaal 9) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt met alle facetten van het stedelijk water. Je doet brede ervaring op en kunt je op meerdere gebieden ontwikkelen. Bovendien is Heemstede vanwege haar stedelijke karakter en ligging tussen strandwal, boezemgebied en polders in, een zeer interessante regio op het gebied van water.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carlieke te Beest, Beleidsmedewerker/ projectleider water via c.tebeest@remove-thiss.heemstede.nl Vanwege de feestdagen beantwoordt ze vragen vanaf 2 januari.

Solliciteren?
Solliciteer uiterlijk zondag 7 januari via de knop Direct solliciteren t.a.v. Bob Jansen, Afdelingshoofd Voorbereiding Openbare Ruimte.

Werken bij gemeente Heemstede
Heemstede is met 26.000 inwoners officieel een dorp, maar met Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Haarlemmermeer en Leiden allemaal binnen een straal van 30 kilometer heb je ook te maken met allerlei grootstedelijke aspecten. Als inwoner, maar zeker ook als medewerker van de gemeente.
Bij gemeente Heemstede zijn de lijnen kort en wordt onnodige bureaucratie zoveel mogelijk voorkomen. Het resultaat: onze medewerkers blinken uit in hun dienstverlening, zo blijkt uit benchmark onderzoek (score 8,1).

Werken bij Heemstede betekent werken bij een flexibele werkgever. Op ons flexkantoor kies je elke dag voor het soort werkplek dat voor jouw werkzaamheden het meest geschikt is. Ook de werktijden bepaal je zelf. Daarnaast kent gemeente Heemstede flexibele arbeidsvoorwaarden in de vorm van het Individueel Keuze Budget (IKB). Daarmee beheer je zelf de spaarpot, die je opbouwt naast je vaste salaris. Tot slot kies je zelf een mobiele telefoon uit, zodat je kunt werken met de voorzieningen die jíj prettig vindt.