Vacatureoverzicht

Vacatures

Beleidsmedewerker Groen en Reiniging

36 uur/ schaal 10

Ben jij een zelfstandige projecttrekker en op zoek naar een veelzijdige baan op het gebied van Groen en Reiniging? Wil jij bijdragen aan ons groenbeleid en onze ambitie om de afvalstromen te verduurzamen? Reageer dan snel op onze vacature voor Beleidsmedewerker Groen en Reiniging.

Wat ga je doen?
In deze zelfstandige en uitdagende functie ben jij onze adviseur en projecttrekker op het brede terrein van Groen en Reiniging. Je werkt in een organisatie die groot genoeg is om goed en professioneel je vak te kunnen uitoefenen en klein genoeg om over de volle breedte met je vak bezig te kunnen zijn.

Groenbeheer
De gemeente Heemstede heeft veel prachtige lanen met kapitale bomen, het wandelbos Groenendaal en diverse landgoederen. Hier zijn wij trots en dus zuinig op. Het in stand houden van het groen is een belangrijke taak. Jij geeft vorm aan het Groenbeleid en wordt onze adviseur voor Flora en Fauna. Ook stel je bestekken op.

Reiniging
Gemeente Heemstede streeft ernaar om slimmer om te gaan met afval en te werken naar een circulaire economie waarin grondstoffen worden hergebruikt. De gemeente Heemstede heeft de ambitie om in 2020 een afvalscheiding te realiseren van 75%. Jij wordt onze projecttrekker om onze afvalstromen verder te verduurzamen. Tevens ben je de contactpersoon voor onze afval inzamelaar Meerlanden.

Voor de projecten Reiniging en Groen ben je verantwoordelijk voor het aanbestedings- en uitvoeringsgereed maken van deze projecten. Je bereidt aanbestedingsprocedures voor en voert deze ook uit. Voor de gemeentelijke opdrachten begeleid je de advies- en ingenieursbureaus bij de voorbereiding van werken. Je verzorgt de communicatie over de projecten en stelt adviezen en rapportages op voor ons bestuur. Je onderhoudt zelfstandig de contacten met De Meerlanden N.V. die voor ons de afvalinzameling uitvoert. Verder heb je in deze functie veel contacten met diverse overheden, bedrijven, instellingen en bewoners.

Waar beschik je over?
- een relevant hbo-diploma Groenbeheer (b.v. Van Hall Larenstein);
- affiniteit met duurzaamheid en reiniging;
- relevante werkervaring;
- uitstekende communicatieve vaardigheden;
- vaardigheden om projecten te trekken;
- onderhandelingsvaardigheden;
- bestuurlijke en maatschappelijke sensitiviteit;
- flexibiliteit.

Hoe ziet de afdeling Voorbereiding Openbare Ruimte eruit?
De beleidsmedewerker Groen en Reiniging maakt deel uit van de afdeling Voorbereiding Openbare Ruimte. Bij de afdeling VOR werken tien collega’s (inclusief vacature). De afdeling VOR richt zich op het opstellen van beleid en de voorbereiding van projecten op het gebied van aanleg en beheer van de Openbare Ruimte. Het betreft de taakvelden civiel techniek, groen, water, spelen en reiniging.
 
Wat bieden wij?
Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.121,- bruto per maand (schaal 10 o.b.v. 36 uur per week). Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 16,8%. De gemeente Heemstede investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt verder een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. flexibele werktijden en een smartphone in bruikleen.

Wil je meer informatie?
Neem contact op met Bob Jansen, afdelingshoofd Voorbereiding Openbare Ruimte. Hij is telefonisch bereikbaar op (023) 54 85 767.
 
Solliciteren?
Solliciteer uiterlijk 25 februari via Direct solliciteren onderaan deze pagina.