Vacatureoverzicht

Vacatures

Tijdelijke klus: Medewerker P&O

16-24 uur/ schaal 7

Houd jij van een werkdag die nooit hetzelfde is en wil je werken in een P&O team dat volop in ontwikkeling is? Ter vervanging van zwangerschapsverlof bieden wij een klus aan bij team P&O voor de duur van 8 maanden.

Wat ga je als Medewerker P&O doen?
Als Medewerker P&O ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening van P&O. Je bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers voor uiteenlopende vragen over personeelszaken en verstrekt informatie over regelingen en rechtspositie. Daarnaast ben je steun en toeverlaat van de personeelsadviseurs bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je denkt mee bij de praktische vertaling van alles wat je ziet en hoort in je dienstverlening en naar de toepassing hiervan in personeelsinstrumenten.

Je biedt administratieve ondersteuning voor de afdeling P&O. Daarbij moet gedacht worden aan taken als de ziekteverzuimadministratie en signalering termijnen poortwachter, verlofadministratie, brieven opstellen bij mutaties (in- en uitdienst, ouderschapsverlof, jubilea etc.), introductiegesprekken met nieuwe medewerkers, administratieve ondersteuning en coördinatie bij werving- en selectieprocedures en het coördineren van interne trainingen. Dit doe je samen met één andere collega van de personeelsadministratie.

Waar beschik je over?
• Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van HR. Deze opleidingseis is een harde eis;
• Je hebt recente ervaring in een ondersteunende functie op een P&O afdeling;
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn noodzakelijk;
• Je hebt kennis van personeelsinformatiesystemen, zoals Youforce van RAET. Je werkt met meerdere digitale systemen en je beschikt dan ook over uitstekende digitale vaardigheden;
• Omdat het team en het werk in beweging zijn, is het belangrijk dat je het overzicht kan bewaren en prioriteiten kan stellen. Je realiseert je dat je deel bent van een groter geheel en stemt je werk en gedrag daarop af;
• Je werkt vertrouwelijk en integer met personeelsgegevens;
• Kennis van de CAR-UWO (cao gemeenten) is een pré;
• Je bent per direct beschikbaar.

Waar kom je te werken?
Het team P&O bestaat uit twaalf collega’s van de gemeente Bloemendaal en de gemeente Heemstede. Deze collega’s houden zich bezig met het geven van advies, salaris- en personeelsadministratie voor de gemeenten Bloemendaal en Heemstede. Het team is volop in ontwikkeling. Zo wordt er gewerkt aan het harmoniseren van werkprocessen, innovatie in de dienstverlening (e-hrm) en het gezamenlijk ondersteunen van beide gemeenten. Je voert je werkzaamheden daarom uit vanuit zowel het gemeentehuis van Bloemendaal als Heemstede.

Wat bieden wij?
Voor deze afwisselende en uitdagende klus bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 2.986,- bruto per maand (schaal 7 o.b.v. 36 uur per week). In de maanden april tot en met juli gaat het om een klus van 16 uur per week, verdeeld over 2 dagen. Van augustus tot en met november gaat het om 24 uur per week, verdeeld over minimaal 4 dagen. De werktijden zijn flexibel in te delen. De salarisbetaling vindt plaats door middel van payroll.

Meer weten?
Neem dan contact op met Anne Vlasveld, Medewerker P&O via (023) 548 58 59.

Reageren?
Solliciteer via Direct solliciteren (onderaan deze pagina) t.a.v. Pim van Wonderen, afdelingshoofd Personeel, Organisatie en Ondersteuning. Zodra een geschikte kandidaat is gevonden, sluit de vacature. We kijken uit naar je reactie!