Vacatureoverzicht

Vacatures

Functioneel Applicatiebeheerder Mozard

36 uur/ schaal 9

Ben jij een applicatiebeheerder die oog heeft voor het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen? En is Zaakgericht werken voor jou een passie?. Dan is dit dé baan voor jou.

Wat ga je als applicatiebeheerder doen?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het oplossen van vraagstukken bij de gemeente waar veranderingen aan de orde van de dag zijn. Je duikt in processen, informatiestromen en gebruikersvragen om de dienstverlening binnen de gemeente te optimaliseren. De processen vertaal je naar en richt je in, in het zaakgericht systeem Mozard. Samen met je collega’s ben je dé expert op het gebied van ons zaakgericht systeem Mozard. Je houdt je zowel bezig met applicatiebeheer als met advies, strategische inrichting en (door)ontwikkeling van de applicatie. Je bent verantwoordelijk voor het gehele beheerproces binnen meerdere bedrijfskritische bedrijfsprocessen. Je ontwerpt en beheert meerdere complexe bedrijfsprocessen in relatie tot de informatievoorziening. Je ondersteunt de gebruikers, zodat de gebruikers optimaal hun werkproces kunnen uitvoeren, waarbij het werkproces afdelingsoverstijgend kan zijn. Inventariseren, evalueren, prioriteren en ten uitvoer brengen van wijzigingen en natuurlijk oplossen van verstoringen is voor jou een dagelijkse bezigheid. Verder draai je mee in projecten. 

Hoe ziet het team Informatisering eruit?

Het team Informatisering bestaat uit diverse teams; Documentaire informatisering en archief, projecten en architectuur, GEO informatie- en applicatiebeheer en informatiemanagement en informatiebeveiliging en Mozard. Het team Mozard is een klein team dat bestaat uit interne- en externe medewerkers.

Wat vragen wij?

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • nieuwsgierig en analytisch aangelegd;
  • zelfstandig en flexibel;
  • communicatief vaardig;
  • ervaring met functioneel beheer en/of zaak systemen en/of Mozard is een pré;
  • ervaring met of kennis van databases is een pré;
  • je bent klant- en servicegericht en kunt goed inspelen op veranderingen;
  • je bent een teamspeler. 

Samenwerking met de gemeente Bloemendaal

De gemeenten Heemstede en Bloemendaal werken ambtelijk samen. Sommige teams zijn samengevoegd en andere teams werken op een andere manier samen. Het team informatisering is een samengevoegde afdeling. Je werkt dus op beide locaties. Dit maakt het werkveld uitgebreider en uitdagender. Als organisaties hebben we een hoog ambitieniveau. We richten ons op excellente dienstverlening en ook participatie met inwoners en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We ontwikkelen ons voortdurend en gaan toekomstige uitdagingen aan met kennis, vernieuwing en samenwerking. De werksfeer is informeel en prettig, humor draagt daar zeker aan bij. 

Wat bieden wij?

Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 3.805,-- bruto per maand (functieschaal 9). Beschik je over zeer ruime relevante ervaring? Dan is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar. Eind 2018 wordt de functie definitief ingedeeld in het functiewaarderingssysteem HR21. Het salaris wordt aangevuld met een Individueel KeuzeBudget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, uit laat betalen. We investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden verder een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. flexibele werktijden, een smartphone en een laptop. Je werkt vanuit een modern flexkantoor. Waar je gratis kunt parkeren.

Meer weten? 

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Nanda Stalpers, teamleider informatisering. Haar telefoonnummer is (023) 522 55 92. 

Solliciteren?

Solliciteer uiterlijk 12 november 2018 t.a.v. Nanda Stalpers via direct solliciteren (zie hieronder). We kijken uit naar jouw reactie!