Vacatureoverzicht

Vacatures

Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS)

Is ‘ja’ jouw favoriete woord en zeg jij “ja, ik wil” tegen de vraag:

Wil jij onze buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand zijn?

In aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar kandidaten die belangstelling hebben om huwelijken/partnerschappen binnen de gemeente Heemstede te voltrekken.

Wat ga je doen?
Je sluit als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) in de gemeente huwelijken en partnerschappen. Minimaal vier weken voor het huwelijk neem je contact op met het bruidspaar voor een kennismakingsgesprek. Je maakt een persoonlijke toespraak en treft de voorbereidingen voor de ceremonie. Je bent degene die verantwoordelijk is voor een goede gang van zaken tijdens de plechtigheid en bewaakt de wettelijke voorschriften. Zo zorg je ervoor dat de bruidsparen een onvergetelijke huwelijksceremonie beleven waar ze met veel plezier op terugkijken. Alle babsen presenteren zichzelf op de website van de gemeente Heemstede als trouwambtenaar.

Wat heb jij ons te bieden?
- Je vindt het leuk om van de ceremonie een uniek en onvergetelijk moment te maken
- Je bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
- Je vindt het leuk en hebt ervaring met spreken in het openbaar en kennis van vreemde talen
- Je bent deskundig en sterk in mensen geïnteresseerd
- Je bezit een flinke dosis creativiteit, improvisatievermogen en gevoel voor humor
- Je hebt een onbevooroordeelde houding t.a.v. huwelijken en partnerschapsregistraties van personen van verschillende en/of gelijk geslacht

Wat hebben wij jou te bieden?
Voor het verrichten van deze taak verstrekken we per voltrokken huwelijk een onkostenvergoeding. Dit is afhankelijk van de dag van de week en het tijdstip waarop het huwelijk voltrokken wordt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ilham El Hasnaoui of Brigitte de Nieuwe-Murkens via telefoonnummer 14 023.

Solliciteren?
Reageer dan uiterlijk zondag 10 februari met een motivatiebrief en CV via Direct solliciteren (hieronder).