Ga direct naar de content
Gemeente Heemstede

Functioneel beheerder

Solliciteer uiterlijk vrijdag 17 februari
Heemstede 36 uur 2.865 - 4.208 HBO

Wat ga je als functioneel beheerder doen?

Er is steeds meer informatie in de wereld, en onze vraagstukken worden steeds complexer. Om daarbij ons niveau van dienstverlening op peil te houden en te blijven verbeteren, werken we zoveel mogelijk digitaal. Als een van de functioneel beheerders van o.a. de Servicebus vorm je daarin een belangrijke schakel. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het oplossen van vraagstukken bij de gemeente waar veranderingen aan de orde van de dag zijn. Je duikt in processen, informatiestromen en gebruikersvragen om de dienstverlening binnen de gemeente te optimaliseren. 

Met jouw helikopterview behandel en bewaak je de voortgang, je coördineert en bepaalt prioriteiten t.a.v. wijzigingsverzoeken en het doorvoeren van systeemupdates en –upgrades. In deze functie ben jij de intermediair tussen de gebruikers, automatiseringsdeskundigen, leveranciers en interne partijen. Jij peilt de behoeftes en vertaalt dit naar functionele specificaties. Jij pakt de regie op jouw aandachtsgebied en adviseert gebruikers over hoe de applicaties optimaal gebruikt kunnen worden. Ook zet jij je in op het actief voorlichten van de organisatie over de (verbeter)mogelijkheden van het systeem en bredere toepassing van bestaande systemen.


Hoe ziet de afdeling Informatievoorziening er uit?

Als functioneel beheerder werk je binnen het team Functioneel Beheer en ben je onderdeel van de afdeling Informatievoorziening. Binnen Informatievoorziening komen alle 30 collega’s samen die het inrichten en beheren van processen en informatiestromen in informatiesystemen als kerntaak hebben. Samen adviseren en ondersteunen we de gemeenten Heemstede en Bloemendaal bij de digitale transformatie en het digitaal werken. Dit doen we door te helpen met zaakgericht werken, procesmatig denken, informatie-gestuurd werken en het werken met hedendaagse ICT.

Collega’s van andere teams ontmoet je onder andere tijdens de lunch en het maandelijkse koffiemoment waarbij de gemeentesecretaris alle medewerkers bijpraat. Daarnaast kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging voor leuke uitjes. Jonge ambtenaren hebben daarvoor hun eigen groep ‘Ja!’ opgericht. Zo voel je je snel thuis bij Heemstede en Bloemendaal!


Wat vragen wij?

Je bent klantgericht, spreekt de taal van gebruikers en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je koppelt jouw natuurlijke nieuwsgierigheid aan het vermogen om problemen te analyseren en op te lossen. Je bent flexibel en werkt planmatig. Je beschikt over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring als functioneel beheerder is een pre;
  • Je hebt een BiSL certificering op zak of bent bereid die te behalen.


Wat bieden wij?

  • Een functie voor 36 uur per week.
  • Een arbeidsovereenkomst bij de gemeente Heemstede voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris van maximaal € 4.208,- (schaal 9) bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Het salaris wordt aangevuld met een individueel keuzebudget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen.
  • Vitaliteitsbudget van € 175,- bruto per jaar.
  • Tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar.
  • Flexibele werktijden.
  • Ruimte voor ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten.
  • Hybride werken met een laptop en smartphone in bruikleen, een ingerichte thuiswerkplek naast een flexwerkplek op het gemeentehuis, en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.


Meer weten? 

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Alex Torrado op telefoonnummer 06-15487006.


Solliciteren?

Wat leuk! Solliciteren kan tot en met 17 februari 2023 t.a.v. Alex Torrado. Wanneer wij eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, dan sluit de vacature ook eerder. Wacht dus niet te lang met reageren. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Locatie: Heemstede

Door te solliciteren verstrekt u persoonsgegevens aan ons. Wij zullen zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. Wilt u hierover meer weten? Onze privacyverklaring is te vinden via https://www.werkenbijheemstede.nl/privacyverklaring/.





Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Alex Torrado van Gemeente Heemstede